De snyggaste av alla tapeter

20 juli 2021 jonas olsson

Vilka är det som är de snyggaste av alla tapeter, om du får välja? Är det kanske tapeter med rosa rosor på? Murriga, randiga tapeter i mörkt rostfärgat och mossgrönt? Eller kanske helt vita tapeter? Kanske tar du steget längre och säger att snyggaste tapeter är de fototapeter med hög kvalitet, som numera finns på marknaden? Tapeter som kan ta din bostad till en högre klass eller ta dig till en annan plats.

Kanske drömmer du om att ha ett eget engelskt bibliotek där hemma? Kanske en tegelvägg i köket? Eller en djungel i sovrummet? Allt du önskar kan du få. Och dessutom mycket enkelt och snabbt. Och betydligt billigare än om du ska tegla upp väggen, köpa in mängder av växter eller investera i hundratals böcker. Du kan istället helt enkelt satsa på en fototapet som föreställer det som du vill ha i din bostad, och på din vägg.

 

 

En fototapet är tapeter med foton på

Du kanske har kännedom om hur populära fototapeterna var för länge sedan, och är rädd att det ska bli samma sak nu. Att det är modernt en tid och sedan försvinner lika snabbt. Men dagens fototapeter håller en helt annan kvalitet på såväl fotot som själva tapeten. Det gör att du lätt kan luras att tro att det verkligen är en tegelvägg. Eller att du verkligen är på en sandstrand, under palmernas skugga.

Skillnaden mellan då och nu gör att du inte lika snabbt kommer tröttna på dina fototapeter, om du ens gör det någonsin. Fototapeter är mycket vanliga på restauranger, hotell, spa och pubar. Och många är de historier från personalen där, som berättar om hur gäster har varit tvungna att stryka handen över tapeten för att se om den var riktig eller ej. Det bästa av allt är att det finns mängder av olika fototapeter!

Fler nyheter