Välj en spishäll med inbyggd fläkt till ert nya kök

22 augusti 2021 jonas olsson

Har ni renoverat om köket hemma och ska nu börja planera vilka vitvaror ni vill sätta in? Då ska ni kika på en spishäll med inbyggd fläkt till ert nya kök. Dessa innovativa spishällar är det allra senaste och modernaste i sortimentet bland spishällar. 

Hur fungerar då dessa spishällar? Jo, istället för att det som vanligt sitter en fläkt ovanför spisen så sitter fläkten istället mellan plattorna på spishällen. Detta gör det möjligt för er att istället för att placera en fläkt ovanför spisen, så kan ni välja att använda er av ett till överskåp eller varför inte ett par hyllor att ha kryddor och annat gott på?

Genom att ta bort fläkten ovan spisen får ni alltså helt andra möjligheter till förvaring i ert nya kök. En spishäll med inbyggd fläkt är alltså inte bara superpraktisk, utan den fungerar på samma vis och precis lika bra som en vanlig fläkt. 

 

Skillnad på de olika inbyggda fläktarna

Det finns olika spishällar med inbyggda fläktar att välja på idag. Beroende på märke så finns det skillnader både i utseende på dessa, såväl som funktioner. Men att fläkten fungerar bra på alla olika modeller är det ingen tvekan om. 

Beroende på vilken modell och från vilket märke som ni väljer er spishäll med inbyggd fläkt, så får ni med olika många kokzoner med induktion. Det finns de med tre zoner, men sedan finns det även de större varianterna med upp till fem olika zoner. Det finns även modeller med olika storlek på själva kokzonerna. 

Vill ni ha ett modernt men även praktiskt kök så ska ni verkligen satsa på en av dessa spishällar med inbyggd fläkt i. Det ger er ett stilrent och snyggt kök samtidigt som ni får plats över till annan förvaring när fläkten inte tar upp någon plats ovanför spisen. 

Fler nyheter