Unna dig SPAtid

27 mars 2019 Jenny Olsson
Unna dig SPAtid

Att unna sig lite vardagslyx är viktigt. I en stressad vardag behöver man ibland koppla av, varva ner och bara tänka på att slappna av en stund. Spa är ett bra sätt att göra detta på. Genom ett spa-besök kan man enkelt komma ner i varv och slappna av under en eller några timmar. Kanske kan du ta en spatimme med din man eller åka på en liten sparesa med dina vänner. Men att åka på SPA behöver inte vara något man gör tillsammans med andra utan det kan också vara något man kan göra själv, som ett sätt att ta det lugnt och rå om sig själv. 

 

Om du letar efter SPA i Dalarna kan du besöka Åkerblads. Här kan man njuta av sköna och närande behandlingar. Här använder de BABOR och Maria Åkerbergs produkter i sina behandlingar. Om man åker dit som ett par finns ett duorum att boka vilket kan vara roligt då man kan vara tillsammans när man får behandlingen eller behandlingarnas. Duorummet ligger i anslutning till den lyxiga SPAsviten. Rummet bokas separat för ett par timmar. Man har då tillgång till egen bastu och ett stort bubbelbad som verkligen sätter pricker över i. 

Att gå på SPA är verkligen att komma undan vardagen en stund. Det är ett bra sätt att fly undan vardagens stress. Här behöver man inte tänka på något utan kan bara koppla av och bli omhändertagen. Det här är ett av de bästa sätten att ta hand om sig själv. Även om sådana här saker kostar så är det många gånger verkligen värt det då man kan känna sig som en helt ny människa. Man behöver någonstans att koppla av och samla kraft för att orka med vardagens jobb med också vardagslivet. Kropp och själ hör ihop och det är viktigt att ta hand om dem båda. 

Fler nyheter