Sexleksaker för singeltjejer
sexleksaker

Sexleksaker för singeltjejer

Som tjej, singel och sugen har du två alternativ. Leta upp en heting att ha sex med eller lös problemet på egen hand. Det ena behöver dessutom inte utesluta det andra. Men om du är själv och trivs bra med det så behöver du inte nöja dig med ett trist sexliv bara för att du inte har en partner. Passa på och utforska din egen kropp och ta gärna till hjälp genom att köpa sex leksaker. Att ha en batteridriven kompis är det absolut bästa tipset för att få lite guldkant på din onanistund. Har du inte provat någon leksak innan så ska du börja med dessa två.

 

Klitorisvibrator

De allra flesta tjejer behöver stimulera klitoris för att nå orgasm enklast. Visst går det att använda sina egna fingrar, men det är trevligt att kunna slappna av helt och bara koncentrera sig på att ha det skönt. Här finns det massor av klitorisvibratorer som gör jobbet åt dig. Det finns allt från små vibratorer som du trär på fingret och enkelt kan styra med ett knapptryck, till större varianter som sköter både klitoris och penetrering samtidigt. Sök gärna efter recensioner på internet så kommer du snart underfund med vilken som kan tänkas passa dig bäst.

 

 

G-punkten, myten, legenden

Att få orgasm vaginalt är fullt möjligt och ingen myt, det kräver bara lite finess. Speciellt om det inte finns någon penis tillgänglig. Det kan vara lite svårt att stimulera detta område själv utan att få kramp i fingrarna och då är en g-punktsstav det ultimata redskapet. Den är formad som en stav med en böjd topp så att den enkelt kommer åt att trycka mot det känsliga området. Olika vibrationer ger lättare eller kraftigare stimulans och har du inte varit med om en vaginal orgasm innan så kan du bara luta dig tillbaka och invänta den nya erfarenheten.