Nå ut till många i lokala annonsblad

17 juli 2019 jonas olsson
Nå ut till många i lokala annonsblad

Hur når man som företag ut till sin målgrupp på bästa sätt? Prova att annonsera i ert lokala annonsblad. Det är ett enkelt sätt att nå hushållen med just era erbjudanden eller tjänster inom en specifik geografisk yta. Spridningen är oftast stor. Åkerbobladet har exempelvis en upplaga på cirka 18.000 ex per månad. Där når man ut till många människor på ett och samma utskick.

 

 

Prisvärd marknadsföring

Man får mycket för pengarna genom att annonsera i annonsblad. Tack vare att man når ut till så många på en och samma gång, direkt i brevlådan, blir annonspriset lågt i jämförelse med exponeringen. Storleken på annonsen bestämmer ni själva. Hur mycket plats behöver ni? Det finns flera format att välja mellan, allt från en helsida ner till bara några centimeter i bredd och höjd. Och köper ni fler än en annons får ni rabatterat pris på allihop. Ju fler ni bokar desto bättre blir priset alltså. Bra, eller hur?

 

Skapa rätt annons för ert ändamål

Hur sätter man ihop en bra annons då? Man har kanske inte rätt datorprogram och vet inte heller vad man ska skriva. Oroa er inte, det finns hjälp att få! Antingen anlitar ni det annonsblad ni är intresserade av att annonsera i för utformningen, eller så kontaktar ni en grafisk formgivare som kan skapa den perfekta annonsen för er. Berätta i detalj vad ni vill säga med er annons och vilket resultat ni är ute efter. Rak kommunikation är bäst när det kommer till annonser.

 

Mer än bara ett annonsblad

Annonsblad blandas ofta upp med redaktionella sidor och exempelvis korsord för att skapa mervärde, och för att mottagaren ska spara sitt exemplar tills nästa månads utgåva dimper ner i brevlådan. Målet är att trycksaken inte ska hamna i pappersåtervinningen i första taget utan ge nöje och information till hushållet i en hel månad.

Fler nyheter