Lys upp din konst med led downlights

17 maj 2022 jonas olsson

editorial

Du vet den där tavlan som sitter i hallen som man knappt ser för att belysningen i taket skapar mer skuggor än belysning på den? Visserligen kanske inte all konst är gjord för att lysas upp, men förhoppningsvis sätter du inte upp konst som du inte älskar. Den konsten förtjänar att visas upp för hela världen och det gör du enkelt med rätt belysning.

Det finns många olika sätt som man kan visa upp sina juveler i hemmet, men ett enkelt sätt är att använda sig av led downlights, då de kan roteras och riktas in för att skapa punktbelysning på den konst som du faktiskt satte upp i första taget för att visa upp för andra. Det finns på hemsidan https://ledmegastore.se/19218-downlights-led ett stort urval av olika spotlights att välja mellan för att det ska passa just ditt hem. 

 

DOWNLIGHTS LED

Mysfaktorn istället

Men är du mer praktisk av dig och det handlar mer om att när du kommer hem vill du känna ett lugn? Då kan det kanske underlätta att kunna dimra ner ljusstyrkan till en behaglig nivå för att få möjligheten att inte behöva se allt smuts som gömmer sig i alla skrymslena. Du kan med andra ord med hjälp av belysningen dölja vissa faktorer i ett rum, som till exempel att det gömmer sig dammråttor i hörnen.

Även om det är viktigt att kunna släppa på saker som man inte hunnit med i hemmet, finns det flera faktorer som bidrar till att skapa en lugn atmosfär. Ta till exempel att vara på jobbet, så har de oftast belysning som har ett onaturligt vitt sken – att få komma hem och gå in i ett rum som har ett varmt sken, skapar en helt annan känsla. Det bidrar till att skapa en lugn atmosfär som underlättar för dig att koppla av från en stressig dag.

Fler nyheter