Konferenser bygger relationer
spa

Konferenser bygger relationer

Konferenser fyller en viktig funktion. Det finns många olika sorters konferenser, till exempel att en specifik yrkeskår ska utbyta erfarenheter och utvecklas i sin profession. Då samlas inte bara vissa yrkesgrupper, utan även forskare och föreläsare deltar med de senaste rönen och trenderna. Här kan chefer och medarbetare få nya perspektiv och konferensen inspirerar alla till nytänkande. Det är en bra idé att även låta timanställda få följa med för att de ska ha samma förutsättningar att göra ett bra jobb.

 

 

Kombinera konferensen med spavistelse

Det är populärt att förgylla konferenser med spa, som finns på många konferenshotell. Det är skönt att slappna av i ett spa efter dagar fulla med möten, föreläsningar och socialt nätverkande. Det är också ett trevligt sätt att lära känna kollegor och nyvunna bekantskaper. Så om du är ansvarig för att boka in företagsevent och konferenser kan det vara värt att hålla utkik efter konferenshotell med spa. Ett bra tips på ställe är ett konferenshotell i Tällberg https://akerblads.se/ . Där har du allt som behövs för en lyckad konferens. Eftersom det finns spa ges medarbetarna möjligheter att avslappnat skapa gemensamma band. Dessutom kan de mest stressade boka in en massage och komma tillbaka till jobbet utvilade.

 

Konferenser lönar sig

Många tänker tyvärr att konferenser skulle kosta en förmögenhet. Det behöver inte alls bli dyrt och tänk också på att teambuilding stärker de anställda. Det är ett bra sätt att ta tag i eventuella konflikter eller förebygga nya. När medarbetarna lär känna varandra och lär sig arbeta mot gemensamma mål blir konferensen snabbt lönsam. Det är också ett bra sätt att få ut information till alla och skapar möjlighet till diskussioner som tar företaget vidare. Informationsspridning är svårt i större företag. Ibland tenderar information att fastna och genom att anordna en konferens så vet du som arbetsgivare att alla får ta del av nyheterna.