Inspiration som leder till passion

11 juni 2020 Mikael Barani

Att hitta sin passion här i livet är verkligen en gåva här i livet. För det ger oss en känsla av stabilitet och fokus som många av oss annars letar efter, medvetet eller omedvetet, kanske under hela livets gång. Men när man väl har insett vad det är man tycker om att göra – ja då får man ett lugn som inte liknar något annat.
Det handlar om att känna att man är på rätt plats – var man än befinner sig i livet.

Det märks också utåt. 
Alla har vi träffat människor som känns lite annorlunda på något sätt. De har ett lugn omkring sig, även om de kan vara intensiva personer. Den där speciella auran av har man bara när man har hittat rätt i livet.
Saken är den att detta inte innebär att man kommer att vara framgångsrik rent ekonomiskt. Visst, ibland ser du dessa personer på YouTube när de med telefon och kamerastativ filmar sig själva in action. 
Samtidigt så finner du ibland dessa människor ståendes i en liten kiosk, eller arbetandes vid en park. 

Att hitta sin grej innebär alltså inte nödvändigtvis att man blir känd. Däremot så ger det en enorm tillfredsställelse här i livet. För då vet man att vad som än händer så kommer man alltid ha sin passion som en slags kompass.
Visst, för all del, testa att dela med dig av din passion på nätet. Det kan ju vara så att folk kommer att gilla att titta på när du gör din grej. Men förvänta dig inte att de ska göra det. I så fall blir det bara en bonus – en bonus som kanske får andra att ta tag i sina liv och försöka undersöka sin passion.

För det är ju så att vi tillsammans för mänskligheten framåt. Genom att inspirera varandra till att utforska livets potential gör vi jorden till en bättre plats att leva på.

 

Fler nyheter