Inred med lyxig design som flos

17 maj 2019 Jenny Olsson
Inred med lyxig design som flos

Hur man väljer att inreda sitt hem är väldigt viktigt. Viktigt för att man själv ska trivas och känna att hemmet är funktionellt. När man inreder ska man välja det man själv tycker om och lyssna mindre på trender, som faktiskt kommer och går ganska ofta. 

En stor del av inredningen är lampor. Lampor kan dels göra mycket för inredning för att de är snygga och skapar ett fint helhetsintryck tillsammans med resten av inredningen. Men lampor är också viktiga för att skapa ett funktionellt hem. När man väljer armatur ska man givetvis välja en som man gillar men också som sprider det ljus man behöver. I ett hem behövs både mysbelysning och arbetsbelysning och på vissa ställen behövs både och. Till exempel så kan det vara skönt att ha mysbelysning när man slår sig ner för att äta i köket men när man jobbar i där vill man gärna ha lite starkare belysning, så kallad arbetsbelysning. Under den mörkare årstiden i Sverige är vi väldigt beroende av det konstgjorda ljuset då dagsljuset är litet. Att ha bra ljus inomhus är A och O för att trivas i hemmet. 

Hos Andlight som är en webbshop hittar man ett stort urval av armaturer. Här finns armaturer från alla möjliga tillverkare. Här kan man titta om man letar lampor för såväl golv eller vägg som tak eller bordet.  Tillverkarna som finns på sidan har lampor av bra kvalitet och har dessutom en snygg design. Bland lamporna hittar man till exempel lampor av märket Flos. Flos är stor inom inredningsvärlden och de har  lampor som verkligen imponerar. Trots att Andlight satsat på märken med hög kvalitet kan de ändå hålla bra priser, vilket är ett stort plus. 

Att beställa på nätet är verkligen bekvämt. Man kan i lugn och ro sitta hemma i soffan och titta vad man tycker om och fundera vad som skulle passa i hemmet. Kika in hos https://andlight.se/shop/flos-66c1.html

Fler nyheter