Hyra teleskoptruckar i Malmö är smidigt

25 maj 2022 william eriksson

editorial

Teleskoptrucken är en smidig mångsysslare. Den når både högt och långt så att du alltid kommer åt att jobba. Beroende på vilken teleskoptruck du väljer når den ända upp till 35 meter. Med en roterande truck når du dessutom överallt utan att behöva flytta den. 

Och vikten är inget bekymmer. Teleskoptrucken kan lyfta upp till 5 ton. Är dina behov inte fullt så stora och långtgående kan du istället hyra en lite mindre, truck med 6 meters räckvidd och lyftkraft på 2,4 ton. 

 

Rätt tillbehör för dina behov

Det finns en mängd tillbehör att välja mellan när du hyr teleskoptruck i Malmö. Behöver du putsa fönstren eller måla om huset så fixar teleskoptrucken det utan problem. Med en personkorg ersätter den både skyliften och byggnadsställningen. En vinsch förvandlar trucken till en liten mobilkran och du kan enkelt lyfta allt du behöver.

Är det dags för nya fönster väljer du tillbehöret glassug, eller vakuumsug. Ett säkert och stabilt sätt att lyfta glasskivorna på plats. Passar det bättre med en materialkorg, som har två pallplatser, eller en kranarm för längre räckvidd, finns det också att välja på. Och du, vill du inte upp på de höga höjderna själv, eller sitta instängd i hytten, så väljer du att sköta allt med fjärrkontroll. Detta gör din arbetsplats oerhört flexibel och du har bra koll på läget under hela processen. 

 

teleskoptruckar

 

Hör av dig redan idag

Vilket behov du än kan ha kommer du att hitta din perfekta lösning när du ska hyra teleskoptruckar i malmö. De har lång erfarenhet och flera olika maskintyper i kombination med massor av extra tillbehör. Deras satsning på godkända arbetsredskap, där säkerhet står i centrum, är en kvalitetsgaranti för dig. Så befinner du dig i närheten av Malmö och behöver en snabb och smidig lösning med hjälp av en teleskoptruck, tveka inte att ta kontakt.  

Fler nyheter