Fyll tomma väggar med affischer

13 januari 2021 Cecilia Olsson

Ett rum utan tavlor på väggarna kan ofta kännas tomt och ofärdigt. Med fina motiv på väggarna går det att binda ihop inredningen på ett snyggt sätt och få rummet att kännas komplett. Börja med att se var det behövs en tavla och hur stor den bör vara för att passa in, utefter det kan man sedan välja ett motiv som matchar i färg, stil eller både och. Affischer är ett mycket bra alternativ om man vill hitta snygga motiv till bra pris, med en fin ram kan de se lika tilltalande ut som en dyr tavla. 

Ett vardagsrum behöver väggdekorationer

Ett vardagsrum helt utan väggdekorationer kan se väldigt tomt ut. Eftersom vardagsrummet i regel är ett av de största rummen i hemmet så finns det också många ytor att fylla både på golv och väggar. Till exempel så kan det ofta kännas väldigt tomt om man inte placerar något ovanför soffan. Välj en eller två stora affischer som kan sitta ovanför den eller bygg en tavelvägg med flera mindre.

Glöm inte badrummet

Badrummet är ett rum i hemmet som lätt kan glömmas bort då det handlar om väggdekorationer, men faktum är att det är väldigt snyggt och kan ha stor påverkan på hur rummet upplevs. Vill man inte göra hål i väggarna så kan det vara lika snyggt att ställa några inramade affischer på kommoden, en hylla eller någon annan möbel som finns i badrummet, det kan omedelbart skapa en mer ombonad atmosfär. 

Brett sortiment av fina affischer 

Det kan många gånger vara smidigast att köpa sina affischer online eftersom man då kan scrolla bland massor av fina motiv på ett och samma ställe. Det är också enkelt att jämföra om man har samlat inspirerande bilder från till exempel Instagram eller Pinterest. Hos Sohu-shop finns ett brett sortiment av högkvalitativa affischer till alla olika rum och stilar.

Fler nyheter