Byggfolie och mycket annat för dig som hantverkare

18 maj 2020 Jenny Olsson

Att jobba som hantverkare är ofta ett varierat och spännande yrke. Man får medverka på många olika slags projekt och träffa många olika slags kunder. Kanske får man vara med och renovera ett gammalt nästintill fallfärdigt hus som i slutänden blir otroligt fint eller så kanske man får vara med och bygga någons drömhus, från det första spadtaget. 

 

Att jobba som hantverkare kan också många gånger vara tungt och slitsamt. Man jobbar efter deadlines och ibland är det bråttom att få färdigt ett jobb. Det kan också vara fysiskt tungt, då man får snickra eller kanske måla i ställningar som inte alltid är så ergonomiska eller kanske bära och lyfta tungt material. 

Som hantverkare måste man inte bara nå ett bra slutresultat och hinna färdigt i tid man måste också ha en viss social kompetens och möta och förstå människors. Man måste också se till att hålla städat runt om sig och försöka hålla ordning och reda, inte minst om man är och jobbar hemma hos någon eller på en del av till exempel ett kontor som har anställda som ska jobba samtidigt. 

Som hantverkare är det bra att ha en del förbrukningsmaterial på företaget, som man lätt kan ta med när man ska ut till kund. Det materialet är precis lika viktigt som materialet man behöver för att bygga. Det är viktigt att kunna skydda med skyddsplast så att inget runt om blir förstört, eller att kunna ha säckar och annat material för att kunna hålla städat runt om sig. 

 

Gert Falk Emballage, http://gertfalk.se/  är ett företag i Stockholm som har emballage och förbrukningsmaterial för många olika slags hantverkare, som byggare, golvläggare och målare. De har alltifrån byggtejp och byggfolie till byggsäckar och engångsoveraller. De har sitt lager i Jordbro som ligger söder om Stockholm och kan leverera snabbt till dig som hantverkare. Att beställa och få det utkört är både bekvämt och enkelt då man kan lägga tid på själva jobbet istället för att behöva åka och hämta material.

 

Fler nyheter