Boka säkra och prisvärda leveranser med Fraktkompaniet
fraktkompaniet

Boka säkra och prisvärda leveranser med Fraktkompaniet

När det är dags att skicka paket så vill man att det ska gå så tryggt och smidigt som möjligt. Gäller det till exempel en företagsleverans så kan det handla om både viktiga och stora försändelser. Det är såklart även trevligt om det är möjligt att få ett riktigt bra pris utan att för den saken göra avkall på leveransens kvalitet. Det låter kanske som att det skulle vara svårt att få till, men faktum är att man kan använda sig av en tjänst som erbjuder bra priser hos väletablerade fraktföretag. 

Skicka med ett seriöst fraktbolag

Tack vare ett samarbete mellan Paket.se och Fraktkompaniet (eller NTEX som det heter sedan årsskiftet) så kan man enkelt boka trygga leveranser till bra pris. NTEX är specialiserade inom frakt från Sverige till England, Estland, Lettland, Litauen, Polen, Tyskland, Finland och Norge. De använder sig av frakt genom bilar, tåg, flyg och båt, samt har även egna terminaler för omlastning och lossning. Det gör att de kan förvara oförtullat gods så att man slipper betala tull och moms under lagringstiden.

En väldigt enkel process som gör det lätt att välja billigaste alternativet

På Paket.se kan man enkelt boka sin försändelse med Fraktkompaniet oavsett om det handlar om ett viktigt paket som ska till ett annat företag i Sverige eller om det är flera pallar som behöver fraktas utanför landets gränser. Man gör enkelt sin sökning genom att klicka på företag, fylla i postnummer på adressen som föremålet ska skickas från och sedan postnumret på adressen som paketet ska levereras till. Därefter skriver man in storlek och vikt på paketet, pallen, dokumentet eller containern som man önskar skicka, och vips så har man alla bra fraktalternativ framför sig.

Paket.se förhandlar fram billigare priser och erbjuder dessutom högkvalitativ kundtjänst om det skulle uppstå några frågor eller funderingar relaterade till leveransen.