Är du sugen på att köpa läder och börja skapa?

03 mars 2021 william eriksson

Är du en kreativ själ som skapar och säljer dina egna produkter? Kanske skapar du i en mängd olika material och har blivit nyfiken på olika typer av läder, skinn eller päls? Dessa fantastiska material går ju att använda till enormt mycket. Många skapar till exempel armband och smycken av mindre bitar läder, medan andra inreder ett hem och får det varmare och mysigare med stora lammskinn.

Smidigt och tunt läder passar utmärkt när du vill sy ett par fina handskar eller skapa ett vackert tennarmband. När du vill klä möbler, stolar och soffor behöver du givetvis ett kraftigare läder som är mer slitstarkt och skapar den form du önskar på möbeln. Vilken typ av skinn du ska köpa beror på önskad storlek, färg och struktur.

 

Inred ditt hem med detaljer av läder 

De senaste åren har hållbarhets- och klimatfrågor gjort att allt fler har slutat att använda konstmaterial och hellre använder sig av naturliga material. Detta syns naturligtvis också i inredningstrenderna. Är du sugen på att skapa en vacker hylla med hjälp av en bräda och snygga läderband kan du beställa färdigskurna delar på nätet, ta till exempel en titt på sajten www.leatherhouse.se som har ett brett utbud och många inspirerande material.

Även knoppar och handtag till skåp och lådor ersätts idag ofta av lädermaterial. Snygga små svarta eller naturfärgade bitar av kraftfullt läder ger ett skönt grepp som gör lådor och dörrar enkla att öppna.

 

Skapa balans i hemmet med skinn

Förutom att inreda med små detaljer av läder kan du exempelvis hänga upp en lammfäll eller ett skinn från ett häftigt djur på väggen, precis så som det är. Då tillför du enligt feng shui eldenergi i hemmet, vilket ofta saknas i våra ljusa hem idag. Det är bra för balans och harmoni i hemmet.

Fler nyheter