Thailändsk massage
tantramassage malmö

Thailändsk massage

Många provar på thaimassage för första gången när de är på semester i Thailand och fastnar för den hårdhänta men effektiva tekniken. Som tur är för den som gillar thailändsk massage så finns det många som utövar detta även i Sverige. Den thailändska massagen har funnits i över 2500 år och är med andra ord en gammal och väl beprövad metod. Under en session med thailändsk massage får man vanligtvis ligga på golvet eftersom massören behöver ha utrymme för att kunna böja klientens ben och armar vid de stretchande rörelserna. Det är därför viktigt att man inte har för tajta kläder på sig som hämmar rörelseförmågan. Eftersom en thailändsk massage går ut mycket på olika tryck och böjningar så behövs ingen olja, och därför kan man utan problem ha kläder på sig, så länge de sitter löst.

Den thailändska massagen ska inte på något sätt förknippas med erotiska inslag, vilket är en vanlig missuppfattning om den här typen av massage. Tantramassage Malmö är däremot en form av massage som har en mer erotisk inriktning, men också med fokus på avslappning och kroppskännedom.

Efter en session med thaimassage, som kan ta upp till två timmar om man ska gå igenom hela kroppen, så känner man sig ofta uppmjukad och föryngrad. Målet är att spänningar ska lösas upp och att blodcirkulationen ska komma igång rejält. Behandlingen utförs på hela kroppen och alltifrån öron till knogar kommer att knådas och tryckas på. Det kan kännas ovant till en början, särskilt om man är riktigt stel, men efter lite uppmjukning kommer det att märkas att man faktiskt är mer rörlig än vad man kan tro. Liksom många andra typer av behandlingar är det bra att gå flera gånger för att få bästa möjliga resultat och för att regelbundet bli uppmjukad i kroppen, särskilt om man lätt spänner sig.