Present från tjejgänget

14 mars 2020 jonas olsson
Present från tjejgänget

Vid vilken ålder fick du din första sexleksak, eller köpte den själv? I realiteten finns det ingen direkt åldersgräns i Sverige för sexleksaker men i och med att de ofta säljs i samma butiker som vuxenfilm som har 18-årsgräns så blir det gärna ungefär detsamma för sexleksaker. Vanligt är att många får sin första sexleksak av sina vänner. Kanske är det tjejgänget som på så sätt välkomnar dig in i vuxenlivet. På det viset kan din första leksak blir lite av ett skämt eller kanske lite abnorm och inte precis vad du själv skulle ha valt.

 

Välj själv och välj rätt

Din egen sexualitet är ju din egen och du är inte skyldig att berätta för någon vad du gillar eller inte gillar, det bestämmer du själv. När du känner dig mogen och själv vill köpa din första sexleksak ska du fundera på vad du gillar eller be om råd kring vilka produkter som kan hjälpa dig att utforska just detta. Någon form av massagestav eller dildo är en vanlig början – kanske har du hört talas om en så kallad rabbit som vibrerar och masserar på olika hastigheter och dessutom har öron som kan stimulera klitoris under tiden? Googla på ämnet och läs på, där finns massor av information.

 

 

För din egen njutning

Som tjej är enklaste vägen till utlösning genom att stimulera klitoris och för det finns mängder av olika produkter – så kallade klitorisvibratorer som du kan använda i sängen, i badet, duschen eller var du själv önskar. Se till att den är vattentät och tänkt att användas i vatten om du vill göra det. Din första sexleksak kan mycket väl vara en icke vibrerande massagestav med vilken du själv kan styra tryck och rörelser för att stimulera olika punkter i och utanpå vaginan. Det finns även fjärrstyrda vibratorer du kan använda med mobilen.

Fler nyheter