Perfekt billackering i Malmö

30 november 2021 william eriksson

editorial

Du vet hur retligt det är när du har fått en repa eller buckla på din bil och exempelvis en dörr behöver lackeras om. Speciellt metallicfärger är svårblandade, men även vanliga färger finns i många olika nyanser. Röda bilar kan ha många olika varianter när det gäller färg, och du vill givetvis att hela bilen ska ha samma kulör.

Anlita en firma som är specialister på lackering, så riskerar du inga otrevliga överraskningar. Din bil kommer att vara i perfekt skick när du får tillbaka den. Det finns olika system för att få exakt rätt färg på bilen, så lita på en expert.

Laga skador nästan osynligt

En bra verkstad som har specialiserat sig på bilskador vet hur viktigt det är att resultatet blir bra, även om din krockade bil ser rejält medfaren ut. Du kommer dit och vill egentligen att de ska kunna trolla, så att alla bucklor rätas ut och att dörren går lika lätt att öppna och stänga som tidigare. I många fall lyckas detta över förväntan tack vare skickliga bilmekaniker, och sedan återstår lackeringsarbetet.

Länktips: https://www.bilskadecentralen.se/vara-tjanster/bilskador/billackering/

 

image

 

Lackering över lagningar och bucklor

När bilverkstaden har fixat till plåtskadorna och lagat, rätat till och gjort sitt arbete på karossen, kommer det känsliga momentet med att lackera. Även om färgen är perfekt blandad, måste den även läggas på med exakt precision. Lagade partier ska se jämna och fina ut, och därför bör man anlita en lackerare som har många års vana.

Det är lätt att det blir en skada eller en repa, men får man det fixat smidigt så är förtreten snart glömd. Det höjer också bilens värde om den är snygg i lacken när man tänker sälja den. För den bilintresserade är det viktigt att bilen är i toppskick, och det ordnar en expert på billackering i Malmö.

Fler nyheter