Frigolitskyltar för företag som vill synas

30 mars 2022 patrick pettersson

editorial

En skylt är en prisvärd investering, för den pryder sin plats under mycket lång tid. Numera tänker man praktiskt och kreativt och kan få skyltar som är både uppseendeväckande och lätthanterliga. Frigolitskyltar för Företag är ett populärt koncept. De passar lika bra på husfasaden som på väggen i personalrummet.

Frigolit väger nästan inget och en sådan skylt, försedd med läckert tryck och plexiglasyta, kan flyttas hur som helst och kräver ingen ström. Den kan hänga med på mässor i många år framöver och den ger ditt företag en slagkraftig reklam. Den är också lätt att byta ut när du vill ha lite omväxling.

 

Fantasin är fri i reklam

Du kan utforma skylten på ett sätt som är ändamålsenligt för ditt företag. Om du exempelvis säljer fotbollar, kan skylten visa en sådan, och skylten kan ha formen av en cykel om du har en sportaffär. Det är enkelt att tillverka skyltar enligt dina önskemål, och de skärs ut maskinellt, snabbt och enkelt.

Behöver du hjälp med hur skylten ska se ut, kan du också enkelt få tips och förslag från skyltföretaget. Du får hjälp med både utformning och tillverkning, så att du får en passande och attraktiv skylt. Vill du byta logotyp så får du hjälp med att skapa en ny.

 

Frigolitskyltar

 

Spara pengar och energi

Skyltar är en engångskostnad, och jämfört med ideliga annonser i en tidning gör skylten ett långtidsjobb. En frigolitskylt kan du enkelt montera var som helst, för det behövs varken sladdar eller elektricitet. Det gör att du sparar in på dina energikostnader också.

Sedan är en frigolitskylt ett riktigt blickfång, speciellt om den har en lite ovanlig utformning. Plexiglasytan gör att skylten är både tålig och snygg. Det är nästan otroligt, för du kan ha samma skylt vid många olika event, och den kan pryda väggen i korridoren på ditt företag.

Fler nyheter